Google+ Followers

Wednesday, March 31, 2010

fluturi de mătase

îmi pun simțiri, într-un fuior de mosc
și-l dau la tors în fiecare zi,
prinzând în el bilete de amor
în care te-am pictat cu-acorduri de viori.

în fiecare zi mai plăsmuiesc un fir
pe care îl deșir din propria-mi mătase
pulsând în do minor vibrații netrunchiate
prin care îți închin întreaga astă viață.

te respir iubind, prin orice gest de viaţă
că-mi ești un dor, femeie, când te aud zâmbind
tu mă-mplinești cu vreme, prin fiecare şoaptă
şi-n fiecare pas, iubirea ţi-o susţin.

2 comments:

Anonymous said...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

PuideZmeu said...

Primesc cu drag felicitarile lasate prin acest mesaj de tip spam, ele, postarile, vor fi mereu aici, atata timp cand n-or disparea altundeva, si va invit sa reveniti de va va face placere.

Mersi si eu, sincer, Basti.